Boende

Kommer du på besök till Hallenbygden som finns det många olika typer att boende att välja på. Bed and breakfast, vandrarhem och stugor.

Månsåsen bed and breakfast

Foto: Björn Dahlfors/dahlfors.com
Foto: Björn Dahlfors/dahlfors.com

På Månsgården i Månsåsen kan du sova i 20-, 50- och 70-talsrum, där finns sex till tio bäddar för året runt boende och ytterligare några för dig som kommer på besök  sommartid.

Läs mer på deras hemsida.

orange-linje

Foto: Oljonsby.se
Foto: Oljonsby.se

Ol-Jons Stugby

Här finns 17 stugor på vardera 65 kvadratmeter, stugorna finns i Hallen med två mil från Bydalsfjällen och Oviksfjällen, och med promenadavstånd till Storsjön.

Läs mer på deras hemsida

orange-linje

Vandrarhem i Arvesund

vandrarhem-arvesund
Foto: angarenostersund.com

I anslutning till ArveMuseet och hemmahamnen för S/S Östersund i Arvesund finns ett året-runt-öppet vandrarhem. Det är vackert beläget med utsikt mot sjö och fjäll. Lämpligt utgångsläge för fiske och utflykter i Storsjöbygden och Västjämtlands fjällvärd sommar som vinter.

Läs mer här.

orange-linje

Bydalsfjällen

bydalen
Foto: Bydalen.com

I Bydalsfjällen finns det flera stugbyar och campingplatser. Läs mer om Fjällhalsen, Bydalen, Höglekardalen, Gräftåvallen och Hosjöbotten på bydalsfjallen.se.

orange-linje


De åtta årstiderna

Boende i stugor med helpension eller självhushåll. Lämpligt för grupper, fiske- och jaktgäster som vill uppleva den samiska kulturen.

Telefon: 070-216 35 09

E-post: info@attaarstiderna.seHemsida